0529 - 431 629 Dalfsen, Prins Hendrikstraat 7 Dedemsvaart, Marconistraat 6

Werken bij

Gezocht: Allround timmerman

Word jij enthousiast van een uitdagende timmerklus? Ga je voor vakmanschap en houd je van afwisselend werk? Dan zoeken wij jou!

 

Wat wij doen

Grobbee onderhoud(t) vastgoed. Voor ons is het duurzaam verbeteren van vastgoed onze passie en missie tegelijk. We leveren kwalitatief goed schilder- en glaswerk en zijn uitgegroeid tot een bedrijf dat expertise heeft op het gebied van duurzaam onderhoud en bouwkundige werkzaamheden. Daar hoort timmerwerk uiteraard ook bij! Samen met jouw schilder-en glaszettercollega’s ga je voor een optimaal resultaat voor onze klanten. Hun woning of project krijgt altijd de beste zorg en aandacht die het verdient.

 

Hoe ziet jouw dag eruit als timmerman bij Grobbee?

Iedere dag staat er een uitdagende klus op het programma. Dat kan een groot project zijn, waarbij je vaak samenwerkt met je collega schilders en/of glaszetters of een kleinere klus bij een particulier thuis waar je in veel gevallen alleen aan de slag gaat. Je hebt regelmatig contact met jouw klant en natuurlijk ook met de directeur en uitvoerder.

 

Wat kun jij van ons verwachten:

Een club leuke, gezellige collega’s en een fijne werksfeer. Natuurlijk krijg je een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao Schilder- Afwerkings- en Glaszetbedrijf (SAG). Wil jij nog een opleiding volgen om nog beter in je vak te worden? Mooi! Daar helpen we je natuurlijk graag mee verder!

 

Wat vragen wij van jou?

Een afgeronde opleiding op MBO niveau 3, houtbewerking. Werkervaring als timmerman is een echte pré. Kom jij net van school? Dan ben jij net zo welkom! Je bent een zelfstandige en nette werker. Klantcontact vind je leuk en je verstaat je vak!

 

Is deze functie echt iets voor jou?

Dan wordt het tijd dat we je ontmoeten! Stuur een korte motivatie en je CV naar kim@grobbee.com.

 

 

WIL JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

Wil jij bij het leukste onderhoudsbedrijf van de regio werken? Ga jij voor vakmanschap en ambachtelijk werken? Kom bij ons! Want wij zijn trots op onze mensen. Dagelijks gaan zij vol passie en vakmanschap voor prachtige resultaten. Wij zijn op zoek naar enthousiaste glaszetters, zelfstandig werkende timmerlieden, leerling- en ervaren schilders. Neem contact met ons op als je meer wilt weten.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Hele leuke en gezellige collega’s en een fijne werksfeer.
  • Werken met professionals die hun vak verstaan. Van wie jij kan leren, maar zij leren ook graag van jou!
  • Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao schildersdiensten.
  • Mogelijkheden tot vakgerichte opleidingen en cursussen.
  • Ruimte voor ontwikkeling.
  • Veel gezelligheid. Een lekkere zomerse BBQ en een winters stamppotbuffet is standaard bij ons.