0529 - 431 629 Dalfsen, Prins Hendrikstraat 7 Hardenberg, Handelsstraat 40

Werken bij

Gezocht: timmerman & schilder

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s! Word jij als TIMMERMAN enthousiast van een uitdagende timmerklus? Of ben jij een gemotiveerde SCHILDER? Ga je voor vakmanschap en houd je van afwisselend werk? Dan zoeken wij jou!

 

Wat wij doen

Grobbee onderhoud(t) vastgoed. Voor ons is het duurzaam verbeteren van vastgoed onze passie en missie tegelijk. We leveren kwalitatief goed schilder- en glaswerk en zijn uitgegroeid tot een bedrijf dat expertise heeft op het gebied van duurzaam onderhoud en bouwkundige werkzaamheden. Daar hoort timmerwerk uiteraard ook bij! Samen met jouw schilder-en glaszettercollega’s ga je voor een optimaal resultaat voor onze klanten. Hun woning of project krijgt altijd de beste zorg en aandacht die het verdient.

 

Hoe ziet jouw dag bij Grobbee?

Als TIMMERMAN staat er iedere dag een uitdagende klus op het programma. Dat kan een groot project zijn, waarbij je vaak samenwerkt met je collega schilders en/of glaszetters of een kleinere klus bij een particulier thuis waar je in veel gevallen alleen aan de slag gaat. Je hebt regelmatig contact met jouw klant en natuurlijk ook met de directeur en uitvoerder.

Ben jij SCHILDER bij Grobbee? Dan heb je volop afwisseling in je werk. Als schilder werk je bij ons voor woningbouwcorporaties, vastgoedbeheerders, particulieren en bedrijven. Van nieuwbouw, renovatie tot planmatig onderhoud. Je vindt het leuk om in teamverband te werken, maar kunt ook goed zelfstandig aan de slag.

 

Wat kun jij van ons verwachten:

Een club leuke, gezellige collega’s en een fijne werksfeer. Natuurlijk krijg je een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao Schilder- Afwerkings- en Glaszetbedrijf (SAG). Wil jij nog een opleiding volgen om nog beter in je vak te worden? Mooi! Daar helpen we je natuurlijk graag mee verder!

 

Wat vragen wij van jou?

TIMMERMAN
Een afgeronde opleiding op MBO niveau 3, houtbewerking. Werkervaring als timmerman is een echte pré. Kom jij net van school? Dan ben jij net zo welkom! Je bent een zelfstandige en nette werker. Klantcontact vind je leuk en je verstaat je vak!

SCHILDER
Een afgeronde opleiding op MBO niveau 3, schilder. Werkervaring als schilder is mooi meegenomen. Kom jij net van school? Dan ben jij net zo welkom! Je bent een zelfstandige en nette werker. Klantcontact vind je leuk en je verstaat je vak!

 

Is deze functie echt iets voor jou?

Dan wordt het tijd dat we je ontmoeten! Stuur een korte motivatie en je CV naar kim@grobbee.com.

 

 

WIL JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

Wil jij bij het leukste onderhoudsbedrijf van de regio werken? Ga jij voor vakmanschap en ambachtelijk werken? Kom bij ons! Want wij zijn trots op onze mensen. Dagelijks gaan zij vol passie en vakmanschap voor prachtige resultaten. Wij zijn op zoek naar enthousiaste glaszetters, zelfstandig werkende timmerlieden, leerling- en ervaren schilders. Neem contact met ons op als je meer wilt weten.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Hele leuke en gezellige collega’s en een fijne werksfeer.
  • Werken met professionals die hun vak verstaan. Van wie jij kan leren, maar zij leren ook graag van jou!
  • Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao schildersdiensten.
  • Mogelijkheden tot vakgerichte opleidingen en cursussen.
  • Ruimte voor ontwikkeling.
  • Veel gezelligheid. Een lekkere zomerse BBQ en een winters stamppotbuffet is standaard bij ons.