0529 - 431 629 Dalfsen, Prins Hendrikstraat 7 Hardenberg, Handelsstraat 40

Over ons

Al meer dan 40 jaar goed in onderhoud

Een betrouwbaar familiebedrijf

Het leveren van kwalitatief goed schilder- en glaswerk is voor Grobbee al jarenlang een vanzelfsprekendheid. Inmiddels is Grobbee uitgegroeid tot een bedrijf dat expertise heeft op het gebied van duurzaam onderhoud en bouwkundige werkzaamheden.

“Voor ons is het duurzaam verbeteren van vastgoed onze passie en missie tegelijk. Dit is in al die jaren niet veranderd. Al vanaf de eerste kwaststreek van de familie Grobbee als oprichter van ons bedrijf. Daarin zijn we authentiek en weerspiegelt onze bevlogenheid”

Al vanaf 1984 staat Tonny Reimert aan het roer van Schildersbedrijf Grobbee. Van traditioneel schildersbedrijf naar een allround vastgoed bedrijf, Grobbee Onderhoud(t) vastgoed. Nu ruim 35 jaar later neemt zijn zoon Jeroen Reimert het stokje van hem over.

“Wij streven naar comfortabele huizen voor gezinnen om in op te groeien. Prettige kantoren om in te werken. Een mooiere woon- en werkomgeving. Nu en later.”

 

Medewerkers vertellen

Edwin Dubbink: “Ik ben nu 6 jaar in dienst bij Grobbee ONDERHOUD(t) vastgoed. Zo’n 17 jaar geleden ben ik begonnen als schilder en nu ben ik werkzaam als voorman bij Grobbee. Naast het leidinggeven en organiseren ben ik druk met behangen, spuiten, glaswerk en schilderen. Ik heb het hier heel erg naar mijn zin. Het ene moment werk ik aan een groot project en het andere moment ben ik bezig met verschillende kleinere projecten. Deze afwisseling, de gezellige sfeer en de collega’s zijn top!”

Robin ter Wijlen: “Toen ik zestien was, ben ik begonnen met een opleiding tot timmerman. Na deze opleiding heb ik verschillende cursussen afgerond zoals assistent uitvoerder, werkvoorbereider, calculator en autocad tekenen. Ik heb een tijdje gewerkt als timmerman en nu werk ik al zes jaar bij Grobbee. Dit beviel gelijk goed. Ik voelde dat ik ertoe doe bij dit bedrijf, de sfeer is gemoedelijk en iedereen staat altijd open voor nieuwe ideeën. En misschien wel het allerbelangrijkste, iedereen is hier altijd eerlijk! Ik ben hier begonnen als timmerman en was toen vooral bezig met ramen, deuren afhangen en houtrotreparaties. Door de jaren heen heb ik hier steeds meer taken bij gekregen en ben ik doorgegroeid naar uitvoerder en werkvoorbereider. Nu stuur ik grotere onderhoudsprojecten aan op locatie, bereid ik projecten voor en heb ik onderhoud ik contact met de bewoners. Deze projecten van het begin tot de afronding vind ik het allermooiste. Dan is geen dag hetzelfde en werk ik elke dag weer met veel plezier samen met mijn collega’s!”

 

Merken waarmee wij werken