0529 - 431 629 Dalfsen, Prins Hendrikstraat 7 Hardenberg, Handelsstraat 40

Werkvoorbereider/ Calculator

Wij zoeken een enthousiaste en gedreven werkvoorbereider/ calculator!


Zie jij het zitten om aan de slag te gaan bij een groeiend een familiebedrijf? Bij ons zijn de lijnen kort en geen dag is hetzelfde. Zeg jij ja? Dan ben jij een welkome aanvulling op ons team!

Calculeren, voorbereiden en organiseren
Een uitdagende functie… Want dat is het! Als werkvoorbereider/ calculator richt jij je op (planmatig) onderhoud, schilder- en gevelprojecten. Denk aan kozijnreparatie, houtrot, sanering, glas en schilderwerk. Jij bent in staat om de projectleiders en de directeur te ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden. Dit houdt in dat jij het werk calculeert, voorbereidt en organiseert. Vanuit jouw functie heb jij contact met onze collega’s, klanten en leveranciers. Jij beoordeelt de vraag van onze klanten, je doet opnames en vraagt offertes op. Samen met de projectleider maak je een planning en bewaak je de kosten en de voortgang van het project. Klinkt goed toch?

Ruimte voor ontwikkeling
Maar dat is nog niet alles! Naast dat je komt te werken in een heel gezellig team dat graag de mouwen opstroopt bieden wij een uitstekend salaris en overige (secundaire) arbeidsvoorwaarden. Ook geven wij jou alle ruimte en mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling.

Wat vragen wij van jou?
Je bent een man of vrouw, houdt van humor en van aanpakken. Je hebt tenminste een afgeronde opleiding op MBO 4 niveau als calculator/werkvoorbereider. De Nederlandse taal beheers jij volledig en ook Microsoft Office kent voor jou geen geheimen. Je schakelt snel, bent klantvriendelijk en collegiaal. Af en toe moet je ook wel flexibel kunnen zijn, want dit vak kent soms wat piekmomenten. Jij signaleert kansen maar ook knelpunten en verbeterpunten. En weet hier ook op te anticiperen. Bouwkundige ervaring is een pré en bij voorkeur ook als werkvoorbereider en/of calculator.

Wat bieden wij jou?
Een heel gezellig bedrijf, wat volop groeit en bezig is met professionaliseren. Wij nemen de ideeën en inbreng van onze collega’s zeer serieus omdat wij ons ervan bewust doen dat wij samen GROBBEE Onderhoud(t) Vastgoed zijn. Wij hebben een heel handige app waar we alles in kunnen doen, van uren boeken tot aan kleding bestellen. En nieuwberichtjes? Met een druk op de knop krijg jij een melding op je scherm. Scheelt een hele hoop papier en tijd!

Je werkt bij ons fulltime, maar 32 uur behoort ook tot de mogelijkheden. Een goede balans in werk- en privé vinden wij namelijk erg belangrijk! En met jouw organisatietalent wil jij vast wel meedenken over onze personeelsfeestjes. Wij bieden een salaris volgens de CAO Stichting USAG en ruimte ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden. En 25 vakantiedagen, een goede pensioenregeling en nog veel meer!

Koffiedrinken
Ben jij enthousiast geworden? Stuur dan Kim een mailtje: kim@grobbee.com of neem contact op via Whatsapp

Hopelijk drinken dan gauw een kop koffie met elkaar!

De volgende bestanden zijn toegestaan: .txt, .doc, .docx, .pdf