0529 - 431 629 Dalfsen, Prins Hendrikstraat 7 Hardenberg, Handelsstraat 40

Gezocht: Timmerman

Ben jij op zoek naar veel vrijheid in jouw werk met volop afwisseling? Word jij als timmerman enthousiast van een uitdagende timmerklus? Ga je voor vakmanschap?  Ga dan met ons in gesprek en word onze Timmerman! Je komt terecht in een hecht en gezellig team waar je op kunt bouwen.

Als timmerman bij Grobbee ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud van het vastgoed van onze klanten. Geen dag is hetzelfde. ’s Ochtends knap jij zelfstandig een particuliere woning op en ’s middags werk jij samen met jouw collega schilders en/of glaszetters aan nieuwbouwproject. Diversiteit ten top! Jij bent allround inzetbaar en pakt alles met twee rechterhanden aan; een linker en rechter mag natuurlijk ook 😉. Kortom: jij bent ontzettend handig en wil dit graag aan ons laten zien! Je gaat aan de slag gaan op al onze projecten bij ons in de buurt, zo kom je nog eens ergens!

Wij bieden jou
Om jouw werk goed uit te kunnen voeren zal je de beschikking moeten hebben over goed materiaal. Dat begrijpen we bij Grobbee als geen ander. Zowel qua techniek als qua veiligheid kun je ervan op aan dat je werkt met de juiste tools. Uiteraard krijg je ook de beschikking over een bedrijfsbus. Daarnaast zijn ook de volgende zaken bij ons vanzelfsprekend:

  • Een werkgebied in de buurt van jouw woonplaats. Overmatig vaak filerijden en te lange werkdagen zijn bij ons nauwelijks aan de orde. Stukken beter voor jouw balans tussen werk en privé ;-)
  • Wil jij jezelf verder ontwikkelen? Dat kan! We werken samen met externe opleidingen en samen met jou kan er gekeken worden naar een opleiding op maat. Kortom, aandacht voor personeel staat bij ons voorop.
  • Een zelfstandige functie binnen een leuk, gezellig en hecht team. We hebben iets voor elkaar over en er heerst een toegankelijke en gezellige werksfeer.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform Schilder- Afwerkings- en Glaszetbedrijf (SAG).

Wat vragen wij van jou?
Werkervaring als klusjesman of timmerman is een pré en je kunt goed zelfstandig werken. Verder vragen wij van jou:

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring in diverse onderhoudswerkzaamheden in- en rondom huis;
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring, met name contact met bewoners/huurders is belangrijk;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Een rijbewijs B (Rijbewijs E is eventueel via Grobbee te halen).

En… Wie zijn wij?
Wij zijn Grobbee onderhoud(t) vastgoed. Voor ons is het duurzaam verbeteren van vastgoed onze passie en missie tegelijk. We beschikken over een flexibele én professionele organisatie. We werken aan afwisselende en uitdagende projecten. Of het nu gaat om het repareren van een voordeurslot of de complete renovatie van een appartementencomplex. We doen het. En we doen het al jaren! Hierbij staat kwaliteit en service altijd centraal. Hoe we dit doen? Met een geweldige, gezellige en gedreven club collega’s!

Is deze functie echt iets voor jou?
Dan wordt het tijd dat we je ontmoeten! Stuur jouw CV en eventuele motivatie naar kim@grobbee.com. Je mag Kim ook altijd bellen of appen via 06 – 10 08 32 51.

 

 

De volgende bestanden zijn toegestaan: .txt, .doc, .docx, .pdf