0529 - 431 629 Dalfsen, Prins Hendrikstraat 7 Hardenberg, Handelsstraat 40

Onderhoudsschilder Projecten

Draai jij je hand niet om voor grote schilderwerkprojecten?

Met jouw verantwoordelijkheidsgevoel en ervaring zorg jij ervoor dat ieder project op tijd en naar wens wordt uitgevoerd. Je werkt graag samen, maar vindt het ook geen probleem om alleen aan de slag te gaan. Een ding weten we zeker; je komt terecht in een hecht en gezellig team waar je op kunt bouwen. Klinkt dit goed? Lees dan snel verder. 


Wij werken veel voor woningbouwcorporaties, waarbij verduurzamen hoog in het vaandel staat.  Het verduurzamen en onderhouden van vastgoed, van binnen en buiten, heb jij ervaring mee. Met jouw vakmanschap weet jij precies welke stappen er gezet moeten worden. Hierbij schakel je veel met onze directeur en werkvoorbereider.

Als Onderhoudsschilder Projecten bij Grobbee is geen enkele dag hetzelfde. De projecten waaraan je werkt zijn lekker afwisselend! Hierbij werk je vaak samen met je collega schilders, timmermannen en/of glaszetters. Netjes en nauwkeurig werken is voor jou vanzelfsprekend. Jij laat alles er weer als nieuw uitzien, zodat het weer jaren meekan.

Wij bieden jou
Om jouw werk goed uit te kunnen voeren zal je de beschikking moeten hebben over goed materiaal. Dat begrijpen we bij Grobbee als geen ander. Zowel qua techniek als qua veiligheid kun je ervan op aan dat je werkt met de juiste tools. Uiteraard krijg je ook de beschikking over een bedrijfsbus. Daarnaast zijn ook de volgende zaken bij ons vanzelfsprekend:

  • Een werkgebied in de buurt van jouw woonplaats. Overmatig vaak filerijden en te lange werkdagen zijn bij ons nauwelijks aan de orde. Stukken beter voor jouw balans tussen werk en privé ;-)
  • Wil jij jezelf verder ontwikkelen? Dat kan! We werken samen met externe opleidingen en samen met jou kan er gekeken worden naar een opleiding op maat. Kortom, aandacht voor personeel staat bij ons voorop.
  • Een zelfstandige functie binnen een leuk en hecht team. We hebben iets voor elkaar over en er heerst een toegankelijke en gezellige werksfeer.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform Schilder- Afwerkings- en Glaszetbedrijf (SAG).

Wat vragen wij van jou?
Werkervaring als schilder is een pré, maar kom jij net van school dan ben je net zo welkom!

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring in diverse schilder- en onderhoudswerkzaamheden in- en rondom huis;
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring, met name contact met bewoners/huurders is belangrijk;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Een rijbewijs B (Rijbewijs E is eventueel via Grobbee te halen).

En… Wie zijn wij
Wij zijn Grobbee onderhoud(t) vastgoed. Voor ons is het duurzaam verbeteren van vastgoed onze passie en missie tegelijk. We beschikken over een flexibele én professionele organisatie. We werken aan afwisselende en uitdagende projecten. Of het nu gaat om het repareren van een voordeurslot of de complete renovatie van een appartementencomplex. We doen het. En we doen het al jaren! Hierbij staat kwaliteit en service altijd centraal. Hoe we dit doen? Met een geweldige, gezellige en gedreven club collega’s!

Is deze functie echt iets voor jou?
Dan wordt het tijd dat we je ontmoeten! Stuur een motivatie en CV naar kim@grobbee.com.

De volgende bestanden zijn toegestaan: .txt, .doc, .docx, .pdf