0529 - 431 629 Dalfsen, Prins Hendrikstraat 7 Hardenberg, Handelsstraat 40

Glaszetter (senior)

Ben jij een ervaren glaszetter en ben je klaar voor een volgende stap? Mooi!

Wij zijn op zoek naar een senior glaszetter die ervaring heeft met elke type glas. Glas-in-lood, dubbel glas, enkel glas of speciaal glas, voor jou kent glaszetten geen geheimen. Wij zijn een hecht en gezellig familiebedrijf, waar wij jou graag verwelkomen!

Als glaszetter ben jij thuis in het plaatsen van elk type glas in nieuwbouw, renovatie en onderhoudsprojecten. Denk aan enkel of tripple glas, maar ook aan glazen puien en wanden. Je maakt hierbij gebruik van diverse bevestigings- en verlijmingstechnieken. Jij wordt, net als ons, blij van kwaliteit in je werk. Daarom is nauwkeurig werken voor jou vanzelfsprekend.

Als glaszetter is werken bij Grobbee is geen enkele dag hetzelfde. De werkzaamheden en de projecten waaraan je werkt zijn lekker afwisselend! Je werkt meestal in een team, maar soms zelfstandig. Je overlegt dagelijks met de directeur en uitvoerder, maar ook met de klant. Je organiseert zelf de aan- en afvoer van materialen. En natuurlijk staat veilig en gezond werken bij ons voorop.

   

Wij bieden jou
Om jouw werk goed uit te kunnen voeren zal je de beschikking moeten hebben over goed materiaal. Dat begrijpen we bij Grobbee als geen ander. Zowel qua techniek als qua veiligheid kun je ervan op aan dat je werkt met de juiste tools. Uiteraard krijg je ook de beschikking over een bedrijfsbus. Daarnaast zijn ook de volgende zaken bij ons vanzelfsprekend:

  • Een werkgebied in de buurt van jouw woonplaats. Overmatig vaak filerijden en te lange werkdagen zijn bij ons nauwelijks aan de orde. Stukken beter voor jouw balans tussen werk en privé ;-)
  • Je krijgt een zelfstandige rol, met veel vrijheid.
  • Wil jij jezelf verder ontwikkelen? Dat kan! We werken samen met externe opleidingen en samen met jou kan er gekeken worden naar een opleiding op maat. Kortom, aandacht voor personeel staat bij ons voorop.
  • Een zelfstandige functie binnen een leuk en hecht team. We hebben iets voor elkaar over en er heerst een toegankelijke en gezellige werksfeer.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform Schilder- Afwerkings- en Glaszetbedrijf (SAG).

Wat vragen wij van jou?
Werkervaring als glaszetter is belangrijk voor ons.

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring in diverse onderhoudswerkzaamheden in- en rondom huis;
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Een rijbewijs B (Rijbewijs E is eventueel via Grobbee te halen).

En… Wie zijn wij?
Wij zijn Grobbee onderhoud(t) vastgoed. Voor ons is het duurzaam verbeteren van vastgoed onze passie en missie tegelijk. We beschikken over een flexibele én professionele organisatie. We werken aan afwisselende en uitdagende projecten. Of het nu gaat om het repareren van een voordeurslot of de complete renovatie van een appartementencomplex. We doen het. En we doen het al jaren! Hierbij staat kwaliteit en service altijd centraal. Hoe we dit doen? Met een geweldige, gezellige en gedreven club collega’s!

Is deze functie echt iets voor jou?
Dan wordt het tijd dat we je ontmoeten! Stuur een motivatie en CV naar kim@grobbee.com.

De volgende bestanden zijn toegestaan: .txt, .doc, .docx, .pdf