0529 - 431 629 Dalfsen, Prins Hendrikstraat 7 Hardenberg, Handelsstraat 40

Handige klusjesman

Ben je werkzaam als klusjesman of zie je een baan als klusjesman wel zitten? Dan gaan wij graag met jou in gesprek! 

Ben je werkzaam als klusjesman of zie je een baan als klusjesman wel zitten? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Loop jij vaker met gereedschap in je handen dan zonder? En ben jij degene die gebeld wordt door vrienden en familie om even te komen helpen in huis? Dan beschik jij vast over twee rechterhanden! Ideaal! Je komt terecht in een super gezellig team. 

 

Jij bent sociaal, helpt mensen graag en geeft altijd net dat beetje extra. Jij draait je hand niet om voor allerlei soorten klussen en vindt het niet erg om soms alleen te werken. Klantcontact vind je leuk en je verstaat je vak. Verder is netjes en nauwkeurig werken voor jou vanzelfsprekend.

Als klusjesman bij Grobbee is geen enkele dag hetzelfde. De werkzaamheden en de projecten waaraan je werkt zijn lekker afwisselend! Dat kan een groot project zijn, waarbij je vaak samenwerkt met je collega schilders en/of glaszetters of een kleinere klus bij een particulier thuis waar je in veel gevallen alleen aan de slag gaat. Je hebt regelmatig contact met jouw klant en natuurlijk ook met de directeur en uitvoerder.

Wij bieden jou
Om jouw werk goed uit te kunnen voeren zal je de beschikking moeten hebben over goed materiaal. Dat begrijpen we bij Grobbee als geen ander. Zowel qua techniek als qua veiligheid kun je ervan op aan dat je werkt met de juiste tools. Uiteraard krijg je ook de beschikking over een bedrijfsbus. Daarnaast zijn ook de volgende zaken bij ons vanzelfsprekend:

  • Een werkgebied in de buurt van jouw woonplaats. Overmatig vaak filerijden en te lange werkdagen zijn bij ons nauwelijks aan de orde. Stukken beter voor jouw balans tussen werk en privé ;-)
  • Wil jij jezelf verder ontwikkelen? Dat kan! We werken samen met externe opleidingen en samen met jou kan er gekeken worden naar een opleiding op maat. Kortom, aandacht voor personeel staat bij ons voorop.
  • Een zelfstandige functie binnen een leuk en hecht team. We hebben iets voor elkaar over en er heerst een toegankelijke en gezellige werksfeer.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform Schilder- Afwerkings- en Glaszetbedrijf (SAG).

Wat vragen wij van jou?
Werkervaring als klusjesman of timmerman heeft onze voorkeur, maar kom jij net van school dan ben je net zo welkom!

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring in diverse onderhoudswerkzaamheden in- en rondom huis;
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring, met name contact met bewoners/huurders is belangrijk;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Een rijbewijs B (Rijbewijs E is eventueel via Grobbee te halen).

En… Wie zijn wij? ;-)
Wij zijn Grobbee onderhoud(t) vastgoed. Voor ons is het duurzaam verbeteren van vastgoed onze passie en missie tegelijk. We beschikken over een flexibele én professionele organisatie. We werken aan afwisselende en uitdagende projecten. Of het nu gaat om het repareren van een voordeurslot of de complete renovatie van een appartementencomplex. We doen het. En we doen het al jaren! Hierbij staat kwaliteit en service altijd centraal. Hoe we dit doen? Met een geweldige, gezellige en gedreven club collega’s!

Is deze functie echt iets voor jou?
Dan wordt het tijd dat we je ontmoeten! Stuur jouw CV en eventuele motivatie naar kim@grobbee.com. Je mag Kim ook altijd bellen of appen via 06 – 10 08 32 51.

De volgende bestanden zijn toegestaan: .txt, .doc, .docx, .pdf